zondag 7 juli 2013

BREAKING NEWS: Presentatie Syria's Request Hulpactie bij Multiculturele viering

Tijdens de Multiculturele Markt is Syria's Request Hulpactie gevraagd om een presentatie van het project en met name van de gedichtenbundel "Woorden van Hoop - toekomst voor Syrië" te geven tijdens de Multiculturele Viering die aan het eind van de Multiculturele Markt plaatsvindt in de Jacobuskerk aan de Oude Markt waar Syria's Request Hulpactie het hele weekend aanwezig is geweest met een kraam en rechttegenover Café Friends Backstage waar om 17.00 uur het tweede Syria's Request Benefietconcert plaats zal vinden. De Multiculturele viering begint een half uur eerder (om 16.30 uur); de Multiculturele Markt duurt op zondag 7 juli tot 18.00 uur.


zaterdag 6 juli 2013

Foto-verslag kraam Syria's Request op Multiculturele Markt Enschede

Onder de noemer "Proef de rijke Syrische cultuur en help de arme mensen daar!" staat Syria's Request Hulpactie op de Multiculturele Markt die op 5, 6 en 7 juli 2013 plaats vindt in Enschede. De kraam staat heel centraal op de Oude Markt op de kop van de Marktstraat. We verkopen er "food" en "non-food": Syrische warme hapjes als lahmacun en kipfiletrolletjes, de gedichtenbundeltjes "Woorden van Hoop" en ook een heleboel spullen uit Aleppo die we in consignatie hebben gekregen van de stichting Humanitaire Hulp Syrië van wie we als Syria's Request Hulpactie een standje mochten inrichten bij het door hen georganiseerde benefietconcert voor Syrië.
 
 

vrijdag 5 juli 2013

Fotoverslag Syria's Request Benefietconcert in De Nul (Hengelo)

Op vrijdagavond 5 juli 2013 vond in het Hengelose poppodium De Nul het eerste van twee benefietconcerten plaats voor Syria's Request Hulpactie. Voor een uitzinnige mailtjes speelden vijf bandjes alsof hun eigen leven en dat van de mensen in Syrië ervan afhing.


Hierbij een foto-verslag van de verschillende optredens van de bandjes; op het podium en in combinatie met de giftenpot voor Syria's Request Hulpactie die prominent aanwezig was in De Nul.